15 Coolest Pillows

•January 17, 2010 • Leave a Comment

Antara bnde yg aku jmpe time meng”google”ing td..

menunjukkan betapa bosannye aku skng ni..haih!!

so layan…

1. Blood Puddle Pillow
2. Alarm Clock Pillow
3. Alt+Ctrl+Del Pillow
4. isleep Laptop Pillow

Lihat gambar seterusnya……

Continue reading ’15 Coolest Pillows’

ADNAN SEMPIT:Di mana ada kemahuan,di situ ada HIGHWAY~haha

•January 15, 2010 • Leave a Comment

Aku br je balik dari tgk cite ni td kt Mines ngn “si dia”..huhu

Mula2 plan nk tgk kt Alamanda, sekali xsempat dgn da fully book da..

Last2 g Mines jgk la, nk tgk “Adnan” pnye pasal..haha

Cite ni memang smart r..dari awal2 start cite smpi la abes, mmg aku gelak je..

~SERIUS KELAKAR~

Tp bukan aku sorg je yg gelak,abes satu panggung sume gelak..

Klo korg g tgk, mmg xsempat r korg nk stop gelak..xkn stop pnye..

Tipu la kn klo xstop langsung..huhu..gurau je

So weekend ni klo ade mase2 yg terluang 2, pg la tgk cite ni..

MEMANG BERBALO BALOI..haha

Rating utk cite ni aku bg 8/10..haa..lu pikir la sendiri..haha

Before aku stop membebel ni, aku bg korg bace dlu sinopsis cite ni dlu..

layannnnzzz……

Continue reading ‘ADNAN SEMPIT:Di mana ada kemahuan,di situ ada HIGHWAY~haha’

I`m Back..

•January 15, 2010 • 1 Comment

Dah lame rasenye diri ini meninggalkan aktiviti berblogging ni..

So rase cam nk teruskn balik aktiviti ini untuk mengisi masa lapang yg ade..

Before ni kn cuti sem, so keinginan aku untuk berblogging pon kurang..

Dengan time cuti dlu aku wat part time job + internet kt umah aku pon xbape nk bagus..

Internet tu bkn xbagus sbnrnye tp performance PC kt umah aku tu xbape best.nk slhkn internet jgk kn..haha

So………………………………………SELAMAT BERBLOGGING KEMBALI MR HAZIQ =)


What a wonderful world

•November 10, 2009 • 3 Comments

~FUH….LEGAA….!!~

abes sudah final exam aku utk sem ni.ptg td tepat jam 4.15ptg aku dah kuar dr Panggung Seni..Wassalamu utk sem ni..hehe

“what a wonderful world”¬† rs cm indah je dunia ni bile segala tekanan b4 ni da setel. seriusly aku rs slame aku kt UKM ni, sem ni la yg paling tekanan sekali..dan akhirnya aku berjaya tempoh dgn tenang..ewah!!haha

tp xtau lg sem dpn cmne plak kn??sem dpn aku rs lg mencabar sbb aku da mule utk wat kertas ilmiah a.k.a thesis..skng ni supervisor n tajuk thesis pon xde lg..poning2!!tp xpe..pelan2..biar lmbt,asalkan selamat..haha

TETAPI!!ape kaitannya aku abes exam ngn tajuk post aku kali ni??”what a wonderful world”

sebenarnya aku nk share ngn korg satu video clip ni..lagu ni aku rs korg penah dgr..sebuah lagu lame..ttbe member aku, yan tnjuk kt aku video ni smlm..serius lwk..muke penyanyi 2 layan gle..haha..korg tgk la dlu..paling best kt minit ke 2.10..mmg lyn abes..haha

p/s: jgn lupe komen ler skali skala kt blog aku ni..huhu

Last Minute

•November 8, 2009 • 2 Comments

ketika ini, masa ini, saat ini sepatutnya aku ngh struggle utk jwb exam esk..

paper wajib modul aku “Kerajaan dan Industri”

tp ntah la..da mmg gaye aku cmni kot

suke LAST MINUTE

aku br bace 5 bab drpd 14 bab yg patut aku cover mlm ni jgk

tp memandangkan exam esk pon kul 3.30 ptg, so aku leh rs cm lmbt lg..

aku leh posting, aku leh main FM2010 best dol game ni..addicted da ni , aku leh berYM, aku leh lyn FACEBOOK lg

aku leh g tgk bola..lps ni aku nk gerak g mapley da tgk BIG MATCH: CHELSEA vs MAN UTD

even aku fan ARSENAL, tp sbb big match kn..rugi x tgk oo harap2 seri la game ni..haha

so moral of the story..jgn ikot care aku..

hanye org yg tertentu je leh gune care cm aku ni..LAST MINUTE PERSON

klo korg wat jgk, redha je la ngn result korg nnti..

aku xrs menyesal ngn care aku ni sbb aku tau kemampuan aku dan aku sedia utk hadapi kesan drpd care aku ni.

so, pikir2 kn lah dan SELAMAT BERAMAL..

~adios~

haa..kebetulan ade plak 3 keping gmbr aktiviti aku dlm klas prof Zahir ni..haha

so layan….

Continue reading ‘Last Minute’

Highlight Arsenal vs AZ Alkmaar

•November 6, 2009 • Leave a Comment
4 – 1. jumlah jaringan yg membuatkan Arsenal sudah berjaya menjejakkan sebelah kaki ke peringkat kalah mati. hanya 1 mata lg diperlukan untuk mengesahkan kelayakan mereka.
2 gol dari El Kapitan iaitu Fabregas, 1 gol masing2 dr Samir Nasri dan Abou Diaby gol jgk mamat diaby lps dok kene maki je b4 ni.
namun ape yg lbh mencuri tumpuan¬† adalah penglibatan Arshavin yg dikatekan krg menyerlah pada awal season ni dgn 3 assist yg menarik dr die, abg dudu a.k.a Eduardo jgk xnk trlps menyumbang dlm gerakan gol dgn back pass kpd Arshavin yg nmpk optimis..so, aku xnk ulas pjg lg.. korg lyn jah video kt bwh ni…lynnn….

Hari ini dalam sejarah

•November 4, 2009 • 10 Comments

salam 1Malaysia..ewah~

1st skali aku nk ucapkan selamat datang ke blog aku yg xseberapa ni..ni 1st time aku berblogging ni..

ntah tibe2 je td mase lepas exam KP a.k.a Kaedah Penyelidikan serius susah gilw weh dlm kul 6ptg td datang seru utk aku wat blog..xtau pe motif sbnrnye tp aku rs sbb suke2 je kot..kononnya nk lpskn tensyen lps exam td.huhu

so this is my 1st post..aku xde idea lg nk tulis pe sbnrnya..smbil2 ngh tnggu match ARSENAL VS AZ ALKMAAR kul 3.40pg nnti..hrp2 Arsenal menang la ye?=)

https://i1.wp.com/www.arsenal.com/assets/_files/scaled/510x250/aug_09/gun__1251444084_uefa_azalkmaar.jpg

btw, jz nk gtau yg hari ni mybe la merupakan hari yg bersejarah.

sbbnya……………aku mule berblogging la.huahua xlwk pon sbnrnye..ngeh3!!

so lastly,thnxs to gantang sbb die sudi nk tlg aku utk menunaikan hasrat aku yg murni ni. klo xde die, xdpt la aku nk meneruskn hajat ni..kang ko dpt tea tarik time tgk bola ye gantang.haha . so berjmpe kite di post yg akn datang..

~adios~